2015-2016 ÖĞRETİM YILI WEB KAYIT DUYURUSU

1. Sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz ile ara sınıflarda okuyan öğrencilerimiz 17-29 Eylül 2015 tarihleri arasında http://kayit.deu.edu.tr/ web kayıt üzerinden ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Web Kayıt Başlangıç günü ve saati : 17 Eylül 2015           Saat: 10:00
Web Kayıt Bitiş günü ve saati : 29 Eylül 2015                    Saat: 17:00

Ekle-Çıkart Başlangıç günü ve saati : 30 Eylül 2015          saat: 09:00
Ekle-Çıkart Bitiş günü ve saati : 09 Ekim 2015                   saat: 17:00

İlan edilen tarihler dışında değişiklik için dilekçe kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ DUYURU

1- Bölümümüz öğrencileri, web kayıt işlemleri sırasında “ESH” kodlu dersleri almak zorunda değildirler.

2- Kaydınızın tamamlanması için Web Kayıt Danışmanınızın onay/red cevabını bekleyiniz. Danışmanınız not dökümünüzü ve seçtiğiniz dersleri kontrol edip kaydınızı onayladığında kaydınız başarıyla tamamlanmış olacaktır. Bazı durumlarda danışmanınız kaydınızı belli bir gerekçe bildirerek red edebilir ve kaydınızı yeniden yapmanız gerekebilir. Her öğrenci danışmanından gelecek onay/red cevabını takip etmekle ve kayıt tarihi içerisinde gereklikleri yerine getirmekle yükümlüdür. Ayrıntılı bilgi: web-kayıt rehberi

3- Yıl tekrarı yapan öğrencilerin 2. ve 3. sınıf zorunlu dersleri web kayıt sisteminde çakışıyorsa öğrenci işlerine hangi dersin alınıp hangisinin alınmayacağı hususunda aşağıdaki mail adresinden ayrıntılı bir e-posta atmaları gerekmektedir. Öncelik her zaman alt sınıfın dersindedir.

Öğrenci İşleri:

hulya.emekligil@deu.edu.tr