• Kalite Güvence ve Akreditasyon Komisyonu Toplantısı 04.04.24
    Kalite Güvence ve Akreditasyon Komisyonu 04.04.24 tarihinde; – Komisyon tanımının oluşturulması. -Bölüm komisyonlarından üye öğrenci listelerinin ve komisyon tanımlarının istenmesi gündemleri ile toplanmıştır.
  • Toplumsal Katkı Komisyonu Toplantısı 03.04.24
    Toplumsal Katkı Komisyonumuz 03.04.2024 tarihinde, komisyonun gönüllü öğrencilerinin de katılımıyla toplanmıştır. Toplantıda öğrencilerin bölüm toplumsal katkı komisyonu olarak toplumsal katkı stratejisiyle de uyumlu biçimde neler yapılabileceğine dair görüşleri alınmıştır.
  • Eğitim-Öğretim Komisyonu Toplantısı 04.04.24
    Bölüm Eğitim-Öğretim Komisyonu 04.04.24 tarihinde, Akreditasyon süreci kapsamında bölüm seçmeli ders sayılarının gözden geçirilmesi ve Komisyon görev tanımının oluşturulması gündemleri ile toplanmıştır. Toplantı sonucunda alınan kararlar doğrultusunda: Seçmeli ders sayımızın istenilen sayılarda
  • Uluslararasılaşma Komisyonu Toplantısı – 03/04/2024
    Bölüm Uluslararasılaşma Komisyonu 03/04/2024 tarihinde, bölümümüzdeki yabancı uyruklu öğrenciler ile toplanmıştır. Toplantıda öğrencilerimizin görüşleri ve önerileri alınarak bölüme ve ülkemize entegrasyonlarını kolaylaştırmak adına çeşitli akademik ve sosyal faaliyetler üzerine düşünülmüştür.
  • Eğitim-Öğretim Komisyonu Toplantısı 22.03.24
    Eğitim-Öğretim Komisyonumuz 22.03.24 tarihinde; Koordinatörü bulunmayan lisans ve lisansüstü derslere koordinatör belirlenmesi Bologna Bilgi paketi güncellenmesi konusunda gerekli hatırlatmalar ve bilgilendirmenin yapılması. Komisyonda görev alacak öğrencilerin belirlenmesi hakkına bilgilendirme yapılması.